image
Головна » 2016 » Січень » 22

20 січня 2016 року в Новопетрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся майстер - клас вчителя інформатики Мухаметкалієва А.К. на тему: «Використання програмного засобу smart notebook на уроках інформатики». Майстер-клас був змістовний і профефесійно досконалий. Його учасники-вчителі інформатики району- працювали з особливим інтересом. Використання суто комп'ютерних технологій дозволяє лише відтворювати тим чи іншим способом дані, відомості і не дає можливості ефективно та безпосередньо взаємодіяти з інформаційним об'єктом, що створюється або демонструється. Це вирішують за допомогою сучасних інформаційних технологій. Усе частіше можна почути термін «Smart Board» (розумна дошка, витончена дошка) або «Інтерактивна дошка». Дедалі більше педагогів використовують це «чудо техніки» для демонстрації фотографій, схем, таблиць, ка ... Читати далі »

Переглядів: 824 | Додав: PalpatinUA | Дата: 22.01.2016 | Коментарі (0)

19 січня 2016 р. на базі Осипенківської школи відбувся семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів, на якому розглядалися особливості системи роботи в напрямі патріотичного виховання. Були обговорені проблеми виховання в сучасних умовах: становлення національної свідомості учасників виховного процесу, використання різних форм роботи, виконання методичних рекомендацій та розпоряджень.
Основою виховної діяльності Осипенківської школи є злагоджена система роботи адміністрації, класних керівників, учнів та батьків. До виховного процесу школи також залучені музична школа, дитячий юнацько-спортивний клуб, краєзнавчий музей, аматори художньої самодіяльності. Результати цієї роботи представила заступник директора з виховної роботи Гальченко Л. О.
Переглядів: 525 | Додав: PalpatinUA | Дата: 22.01.2016 | Коментарі (0)