image
Головна » 2016 » Січень » 22 » Районний семінар-практикум з виховної роботи пройшов в Осипенківській ЗОШ І-ІІІ ст.
10:13
Районний семінар-практикум з виховної роботи пройшов в Осипенківській ЗОШ І-ІІІ ст.
19 січня 2016 р. на базі Осипенківської школи відбувся семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів, на якому розглядалися особливості системи роботи в напрямі патріотичного виховання. Були обговорені проблеми виховання в сучасних умовах: становлення національної свідомості учасників виховного процесу, використання різних форм роботи, виконання методичних рекомендацій та розпоряджень.
Основою виховної діяльності Осипенківської школи є злагоджена система роботи адміністрації, класних керівників, учнів та батьків. До виховного процесу школи також залучені музична школа, дитячий юнацько-спортивний клуб, краєзнавчий музей, аматори художньої самодіяльності. Результати цієї роботи представила заступник директора з виховної роботи Гальченко Л. О.
 
У практичній частині семінару проведено відкриті виховні заходи: літературно-музичні композиції «Мій рідний край, моя земля» в другому класі (класний керівник Коржак А. С.) та «Хай буде мир у нашій Україні» в шостому класі (педагог-організатор і класний керівник Ротко С.В.). Найшанованішими гостями на цих заходах були бійці Збройних Сил України, які несуть службу на одному з блок-постів у Бердянському районі. Почуття любові до рідної землі, які висловлювали діти у піснях і віршах, проймали емоціями всіх присутніх. Батьки та учні 2-го класу вручили бійцям медичні засоби і ліки, а також домашню випічку.
Цікаво і змістовно пройшов міні-тренінг «Я – волонтер», в якому взяли участь десятикласники. Хлопці і дівчата усвідомлено, з почуттям відповідальності склали свій план дій як волонтерів, щоб допомогти українській армії відстоювати мир і спокій у державі. Міні-тренінг провела заступник директора з виховної роботи Гальченко Л. О.
Учасники семінару обговорили особливості патріотичного виховання в сучасних умовах, успіх якого залежить від взаємозв’язку з усіма структурами освітнього процесу.  


Фотоматеріали за посиланням
Переглядів: 526 | Додав: PalpatinUA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar